Info

Kyllähän täällä tapahtuu

Myyntipalvelu

puh. 010 526 8610 (klo 9-17)
myyntipalvelu [at] olympiakortteli.fi

Buukkaus

ohjelma [at] olympiakortteli.fi

Tampereen kiinnostavin keikkapaikka

Hyvä keikka on aina enemmän kuin osiensa summa. Siksi Olympiassa panostetaan siihen, että myös esiintyjillä ja henkilökunnalla on hyvä fiilis. Silloin yleisönkin illasta syntyy kokonaisvaltainen elämys. Me tahdotaan tarjota Tampereelle paikka, jossa voi kuulla lempiartistin hitit tai tutustua nouseviin ilmiöihin juuri läpimurron kynnyksellä.

Seuraavat keikat

Olympian kesän keikat ovat koronapandemian vuoksi valitettavasti toistaiseksi peruttu.
Tiedotamme loppukesän ja syksyn keikoista mahdollisimman pian!

Osta I❤OK-lahjakortti, pääset yksityisbileisiin

Kiitokseksi vähintään 65 € lahjakortin ostaneille me järkätään bileet!

I❤OK-konsertissa marraskuun 14. päivänä esiintyvät Suomen ehdottomaan artistieliittiin kuuluva Pyhimys sekä kovaa nousua urbaanin musiikin kentällä tekevät Jesse Markin ja F. Bileisiin ei myydä lainkaan pääsylippuja, vaan tapahtumalla Olympia-kortteli tahtoo kiittää nimenomaan teitä, jotka olette osoittaneet tukenne epävarmuuden keskellä. Lahjakortti toimii pääsylippuna tapahtumaan, ja tapahtumasta ilmoitetaan tarkemmin henkilökohtaisesti.

Siirry kauppaan
I <3 OK

Keikat, ruokaa ja juomaa saman katon alta

Olympia-korttelissa sijaitseva ravintola Muusa on täydellinen istuskelupaikka ennen keikkaa ja keikan jälkeen. Voit jättää tavarat narikkaan, käydä syömässä tai drinkillä ennen keikkaa ja jatkaa iltaa Muusassa keikan jälkeen. Olympia-korttelin lahjakorteilla voit maksaa sekä ruuat, juomat että keikkaliput.

Tutustu menuun

Historiallinen ja nykyaikainen juhlatila

Yli satavuotias Olympia-sali tarjoaa mahtavat puitteet elämyksille, oli kyseessä sitten keikka tai yksityinen juhlatilaisuus. Vuonna 1917 avatun elokuvateatterin historiallisessa salissa esitellään ajankohtaisimmat artistit listaykkösistä puhutuimpiin uusiin tulokkaisiin. Olympiassa voit järjestää myös yksityistilaisuudet, kuten yritysjuhlat, firman pikkujoulut tai muut tapahtumat, joihin tarvitset toimivaa ja tunnelmallista juhlatilaa nykyaikaisilla puitteilla Tampereen keskustassa.

Ota yhteyttä!