Info

ma-ti | suljettu
ke-to | 17 - 01
pe-la | 17 - 02
su | suljettu

Tiedustelut Tiiman pöytävarauksista & cocktailkouluista:

tiima [at] olympiakortteli.fi

Aito ja rento cocktail-baari

Kansainvälisestikin palkittu cocktail-baari Tampereen sydämessä on saanut kasvojenkohotuksen ja aika tuntuu jatkossa lentävän kuin siivillä. Vanhaan kellokauppaan 2017 avattu entinen salakapakka on tuotu teemaltaan eteenpäin kieltolain ajasta kohti svengaavaa 60- ja 70-lukua ja ennen lukossa olleet ovet avattu. Edelleen kirkkaimmassa valokeilassa pysyvät maailmanluokan cocktailit ja mukava palvelu. Tiiman cocktaillistalta löytyy niin kansainvälisiä klassikoita kuin Tiiman baarimestarien omia nestemäisiä taideteoksia, alkoholittomia herkkuja unohtamatta. Takabaaria täyttää myös todella laaja gini- ja viskivalikoima. Vilkkaana viikonloppuiltana tilan täyttävät rento musiikki, kiehtova puheensorina ja ravistimien rahina.

Yksityistilaisuudet ja yritysjuhlat Tiimassa

Tiiman voi varata myös yksityistilaisuuksia varten. Jos tahdot järjestää ikimuistoiset firman pikkujoulut, vuosipäiväjuhlat tai muun tilaisuuden Tampereen keskustassa, Tiima on loistava vaihtoehto. Tarjolla on myös cokctail-koulutusta ja muuta erikoissisältöä toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Keikkoja, ruokaa ja cocktaileja saman katon alta

Tiiman naapurissa, Olympia-korttelin katutasossa sijaitseva ravintola Muusa on täydellinen istuskelupaikka, jossa voit odotella pöydän vapautumista silloin kun kellokaupassa on täyttä. Yläkerran Olympia on Tampereen kiinnostavimpia keikkapaikkoja, joten Olympia-korttelissa voit käydä syömässä tai cocktaililla ennen keikkaa ja jatkaa iltaa keikan jälkeen. Olympia-korttelin lahjakorteilla voit maksaa sekä ruuat, juomat että keikkaliput.

Tutustu lahjakortteihin