Info

Kellokauppiaat ilmoittelevat, kun ovi on taas auki.

Toistaiseksi suljettu
poikkeusolojen vuoksi

tiima [at] olympiakortteli.fi

Aito ja ajaton cocktail-baari

Salakapakkana aloittanut Tiima on palkittu cocktail-baari, jossa aika tuntuu todella pysähtyvän. Entinen kellokauppa kätkee sisäänsä ajattomia tarinoita ja laadukkaita cocktaileja. Hämärän tilan täyttävät rento musiikki, kiehtova puheensorina ja kymmenet kellot, jotka ovat kaikki pysähtyneet eri aikaan. Sisustuksen yksityiskohdissa sekä drinkkilistojen tarinoissa riittää ihmeteltävää, mutta pääosassa Tiimassa ovat mukava palvelu ja mahtavat maut.

Yksityistilaisuudet ja yritysjuhlat Tiimassa

Tiiman voi varata myös yksityistilaisuuksia varten. Jos tahdot järjestää ikimuistoiset firman pikkujoulut, vuosipäiväjuhlat tai muun tilaisuuden Tampereen keskustassa, Tiima on loistava vaihtoehto. Tarjolla on myös cokctail-koulutusta ja muuta erikoissisältöä toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Keikkoja, ruokaa ja cocktaileja saman katon alta

Tiiman naapurissa, Olympia-korttelin katutasossa sijaitseva ravintola Muusa on täydellinen istuskelupaikka, jossa voit odotella pöydän vapautumista silloin kun kellokaupassa on täyttä. Yläkerran Olympia on Tampereen kiinnostavimpia keikkapaikkoja, joten Olympia-korttelissa voit käydä syömässä tai cocktaililla ennen keikkaa ja jatkaa iltaa keikan jälkeen. Olympia-korttelin lahjakorteilla voit maksaa sekä ruuat, juomat että keikkaliput.

Tutustu lahjakortteihin