Pöytävaraukset

TableOnlinessa on näkyvissä ajantasainen varaustilanne ja mikäli pöytiä on varattavissa.

Varausta voi tiedustella myös soittamalla numeroon 010 526 8611 aukioloaikoina.
Viikonlopun aikaan ja samalle päivälle toivotut varaustiedustelut olisi hyvä tehdä puhelimitse.

Kesäaikaan arkisin (ma-to) pöytä on varattuna kelin mukaan joko sisäpihaterassiltamme Puutarhasta tai sisältä Muusasta. Arkisin vain jompikumpi on avoinna.
Molemmissa on käytössä sama ruokalista, Puutarhassa pöytiintarjoilun sijaan kaikki tilaukset tulisi käydä tekemässä tiskiltä.

Viikonlopun (pe & la) pöydät ovat varattavissa klo 18 jälkeen Muusan ruokasalissa. Viikonloppuisin varaukset Puutarhaan vain yli 10hlön seurueille.

Syömään tai juomille voi myös aina tulla ilman varausta kelin mukaan joko Muusan baarin puolelle tai terassillemme Puutarhaan. Baarin puolen pöydät, sekä valtaosa Puutarhan pöydistä ovat käytössä aina ns. walk in – asiakkaille. 🙂

Yli kymmenen hengen varauksia tai muita asioita voi tiedustella sähköpostitse poytavaraukset@olympiakortteli.fi tai soittamalla numeroon 010 526 8611 aukioloaikoinamme..

Brunsseille otamme varauksia ainoastaan yli 10hlön seurueille, eli sitä pienemmällä porukalla voi vain saapua paikanpäälle katsomaan itselleen paikat ja herkuttelemaan. Isompia varauksia voi tiedustella sähköpostitse tai soittamalla ravintolan numeroon aukioloaikoina!
(Poikkeuksena äitienpäivä- isänpäiväbrunssit, jotka toteutetaan kattauksin ja pöytävarauksilla. Ajankohtaiset lisätiedot löytyvät Olympia-korttelin Facebook-sivuilta tai soittamalla ravintolan numeroon voi kysellä lisää.)

Nähdään!