Info

ma-to | 16 - 00
pe | 16 - 02
la | 13 - 02
su | 12 - 16 (brunssi)
keittiö ma-la | sulkeutuu 21.30

Pöytävaraukset:
puh. 010 526 8611
(vain aukioloaikana)
poytavaraukset[at]olympiakortteli.fi

Herkkuja vegaaneille, kasvissyöjille ja sekasyöjille

Muusan suurin vahvuus on monipuolisuus. Meillä viihtyvät kasvissyöjät, sekasyöjät ja vegaanit. Muusan tavaramerkkejä ovat herkullinen ruoka, laadukas juomavalikoima sekä rento ja viihtyisä meininki. Niiden ansiosta jokainen voi nauttia omalla tavallaan ja kaikki ovat tervetulleita.

Monipuolinen ja maukas Muusa

Muusan menu on yhdistelmä rentoja naposteluherkkuja ja kauniin värikkäitä pääruokia. Jokainen maku ja raaka-aine on valittu ja valmistettu huolella. Monipuolinen makumaailma sopii suureen tai pienempään nälkään sekä jaettavaksi ystävien kesken.

Tutustu menuun

Muusan brunssi on tamperelainen klassikko

Muusan runsas sunnuntaibrunssi on jo moderni klassikko, joka kruunaa viikon kuin viikon. Toisinaan sunnuntaita piristävät vaihtuvat teemat, kuten etniset tai vegaanibrunssit sekä sesonkien mukaan järjestettävät juhlabrunssit. Brunsseille varaamme pöydän yli 10hlön seurueille. Poikkeuksena äitien- & isänpäiväbrunssit, jotka toteutetaan kattauksin ja pöytävarauksilla.

Tutustu brunssiin

Tule syömään ennen keikkaa!

Muusan yläkerrassa sijaitseva Olympia on Tampereen kiinnostavimpia keikkapaikkoja. Voit jättää tavarat narikkaan ja käydä syömässä ennen keikkaa sekä jatkaa iltaa Muusassa keikan jälkeen. Olympia-korttelin lahjakorteilla voit maksaa sekä ruuat, juomat että keikkaliput.

Tutustu lahjakortteihin

Yksille, after workeille tai iltaa istumaan

Muusan maukas juomavalikoima kattaa hanatuotteet, cocktailit sekä viinit maistuvan ruuan kaveriksi, jälkkäriksi tai nautiskeltavaksi sellaisenaan. Lähes kaksikymmentä hanaa tarjoavat tutkittavaa myös vaihtelunjanoisille. Meiltä saat myös alkoholittomat cocktailit, oluet ja muut virvokkeet.