Info

PUUMAJA | Sään salliessa

Kesäaikaan pidämme joko Muusan tai Puutarhan auki:
Aurinkoisella ja lämpimällä säällä herkkusuita palvelee Puutarha, kurjalla ja kylmällä kelillä Muusa.

Puumaja pidetään auki kauniilla ja lämpimillä keleillä!

Tampereen hauskin kattoterassi

Puutarha yhdistää Ravintola Muusan herkut leppoisaan eurooppalaistyyliseen miljööseen, jonka värikäs ja leikkisä tunnelma vie mukanaan. Terassi sijaitsee toisen kerroksen sisäpihalla, joten sen eloisassa ja rennossa meiningissä unohtaa helposti olevansa keskellä Tampereen keskustaa.

Herkkuja vegaaneille, kasvissyöjille ja sekasyöjille

Puutarhassa tarjolla oleva Ravintola Muusan menu on yhdistelmä rentoja herkkuja ja kauniin värikkäitä pääruokia. Jokainen maku ja raaka-aine on valittu ja valmistettu huolella. Monipuolinen makumaailma sopii suureen tai pienempään nälkään sekä jaettavaksi ystävien kesken.

Tsekkaa menu

Olympian keikat naapurissa

Puutarhan naapurissa sijaitseva Olympia on Tampereen kiinnostavimpia keikkapaikkoja. Voit käydä syömässä ennen keikkaa ja jatkaa iltaa Puutarhassa tai Muusassa keikan jälkeen. Olympia-korttelin lahjakorteilla voit maksaa sekä ruuat, juomat että keikkaliput.

Tutustu lahjakortteihin

Yksille, after workeille tai iltaa istumaan

Puutarhasta saat hanatuotteet, cocktailit sekä viinit maistuvan ruuan kaveriksi, jälkkäriksi tai nautiskeltavaksi sellaisenaan. Voit valita jonkun juomalistamme omista cocktaileista tai luottaa klassikkodrinkkeihin. Puutarhasta saat myös herkulliset alkoholittomat cocktailit, oluet ja muut virvokkeet.

Kuva Olympia-korttelin kattoterassi Puutarhasta