Info

Brunssi kesätauolla 9.7.-27.8.2023

Brunssit ovat sunnuntaisin klo 12-16.00. Hinta 25€/hlö.
Erikoisbrunssit (vappu, äitienpäivä ym.), voivat olla erihintaiset. Tarkasta hinta suoraan ravintolasta tai sosiaalisesta mediasta. Emme ota varauksia brunsseille, kuin yli 10hlö seurueille, poikkeuksena äitienpäivä ja isänpäivä, jotka toteutetaan kattauksilla ja otamme varauksia vastaan.
Tarkemmat infot ilmoitetaan Olympia-korttelin sosiaalisessa mediassa.

Muusan brunssi on tamperelainen klassikko

Muusan runsas sunnuntaibrunssi kruunaa viikon kuin viikon. Herkkuja piisaa seka- ja kasvissyöjille sekä vegaaneille. Toisinaan sunnuntaita piristävät vaihtuvat teemat, joissa makumaailmaa haetaan esimerkiksi Aasiasta tai Amerikasta, sekä vegaanibrunssit tai sesonkien mukaan järjestettävät juhlabrunssit. Satakunnankadulla on vietetty esimerkiksi DJ:n tahdittamaa Tanssii Sushien kanssa -brunssia, Tampere Film Festivalin yhteydessä järjestettyä Tulevaisuusbrunssia sekä sadonkorjuu- ja joulubrunsseja. Brunssipöytä sisältää aina lämpimiä pääruokia, lisukkeita, kastikkeita, smoothieita sekä salaatteja. Homman viimeistelee maukas jälkkäripöytä. Sunnuntaidrinkkejä voi ostaa Muusan baarista.

Emme ota brunsseille pöytävarauksia alle 10 hengen seurueille, joten saapukaa Muusaan, odottakaa pöytään ohjausta ja herkutelkaa sydämenne kyllyydestä! Varauksiin poikkeuksena äitien- & isänpäiväbrunssit, jotka toteutamme kattauksilla ja varaamme pöydät.

Tamperelaisen ravintola Muusan sunnuntainen kasvisbrunssi