Info

140 istumapaikkaa
500 seisomapaikkaa

Teemme kaikkemme, jotta tilaisuudestanne tulee nautinnollinen ja mieleenpainuva elämys.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä!

MA &TO | 10-17

myyntipalvelu(at)olympiakortteli.fi

Yksityistilaisuudet, tilavuokraus, yritystapahtumat Olympiassa

Perinteikäs Olympiakortteli toimii Satakunnankadulla, aivan Tampereen keskustassa vuonna 1908 valmistuneessa talossa, jonka tamperelaiset muistanevat parhaiten Hotelli Pinjana. Rakennuksen upea Olympia-sali toimi elokuvateatterina vuodesta 1917 vuoteen 1986, minkä jälkeen se oli juhlakäytössä. Nykyisessä muodossaaan Olympiakortteli on toiminut vuoden 2016 syksystä, jolloin salikin heräsi jälleen uuteen loistoonsa. Tallella on kuitenkin satavuotisen historian mukanaan tuoma arvokkuus ja ideologia, jonka tavoitteena on vaalia, kehittää ja inspiroida paikallista kulttuuria jatapahtumatoimintaa.

Olympia on muuuntautumiskykyinen juhlatila

Olympiakorttelin ennakkoluuloton ilmapiiri kokoaa ihmiset viihtymään saman katon alle. Se luo tunnelman, jossa kaikki kokevat tilan omakseen, ja jossa mikään ei ole mahdotonta. Olympiakortteli on muuntautumiskykyinen ja monipuolinen miljöö myös yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Historiallinen Olympia-sali on vaikuttava ja tunnelmallinen. Salin lava ja moderni tekniikka tarjoavat mahtavat puitteet musiikkivieraille tai muulle esittävälle taiteelle, mutta juhlava sali soveltuu erinomaisesti myös illallistilaisuuksien tai vaikka pienten messujen järjestämiseen. Olympiakortteli mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet, kuten dinner show -illanvietot, stand up -esitykset, bändit, artistit, dj:t ja paljon muuta. Tilaisuuteen sopivan ohjelman löytämisessä auttaa Olympiakorttelin myyntipalvelu. Meillä hoituvat myös kaikenlaiset kokous-, koulutus- tai seminaaritilaisuudet ruokailuineen – kaikki saman katon alla.

Jätä tarjousypyyntö

Ruoka, juoma ja vuokratila samasta paikasta

Oma ravintolamme Muusa palvelee myös yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Muusan keittiö yhdistää maailman makuja kotimaisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin valmistaen ammattitaidolla tilaisuuksiin sopivat menut. Catering-palvelumme toimii aina asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen ja toteuttaa juuri tilaisuutenne näköisen juhlapöydän – aina trendikkäästä ja kansainvälisestä katuruoasta täyden palvelun illalliseen. Kaikki annokset valmistetaan alusta asti itse, tuoreista raaka-aineista paikan päällä.