Reservations

Kesäaikaan arkisin (ma-to) pöytä on varattuna kelin mukaan joko sisäpihaterassiltamme Puutarhasta tai sisältä Muusasta. Arkisin vain jompikumpi on avoinna. Molemmissa on käytössä sama ruokalista, kuitenkin Puutarhassa tilaukset käydään tekemässä tiskiltä.

Viikonlopun (pe & la) pöydät ovat varattavissa klo 18 jälkeen Muusan ruokasalissa. Viikonloppuisin emme varaa pöytiä terassilta muutoin kuin yli 10hlön seurueille.

TableOnlinessa on näkyvissä ajantasainen varaustilanne ja mikäli pöytiä on varattavissa.

Syömään voi myös aina tulla ilman varausta kelin mukaan joko Muusan baarin puolelle tai terassillemme Puutarhaan. Baarin puolen pöydät, sekä valtaosa Puutarhan pöydistä ovat käytössä aina ns. walk in – asiakkaille.

Yli kymmenen hengen varauksia tai muita asioita voi tiedustella sähköpostitse poytavaraukset@olympiakortteli.fi tai soittamalla numeroon 010 526 8611 aukioloaikoinamme.

Sunnuntaisin brunsseille emme ota varauksia muutoin, kuin yli 10hlön seurueille.
(Poikkeuksena äitienpäivä- & isänpäiväbrunssit, jotka toteutetaan kattauksin ja pöytävarauksilla. Ajankohtaiset lisätiedot löytyvät Olympia-korttelin Facebook-sivuilta tai soittamalla ravintolan numeroon voi kysellä lisää.)